D. 28. oktober kl.15.30 – 15.55 afholder jeg første del af bog-receptionen på min nye bog, Er du klar eller kapret? Den bliver virtuel, men med begrænsede pladser, og der kommer til at ske en del på de små 25 minutter, som den varer.

Du kan læse mere om bogen her.  

Tilmelding forgår her.  

Ved receptionen kan du høre om:

  • Hvad det vil sige at være klar eller kapret.
  • Få historien om, hvordan det gik op for mig, som 12-årig i en mørk skov, hvordan man holder sig klar, selvom man snart bliver overfaldet, og man ikke ved, hvorfra angrebet kommer. Det er en analogi der på nogen måder ligner den tid vi arbejder i nu, hvor der er stor uforudsigelighed.
  • Hvad ovenstående historie og det at være klar har med god ledelse og konstruktivt samarbejde at gøre.

Jeg håber at du har tid og lyst til at være med.

 

Comments are closed.