Executive coaching, rådgivning og inspiration

Kontakt: hello@josefinecampbell.com +45362362299

“Josefines coaching har skabt en ændret adfærd, der oversteg mine forventninger. Resultaterne er nogle gange skabt på tværs af nationalitet og i nogle tilfælde over distance. Jeg værdsætter meget resultaterne af Josefines coaching.”

Executive Coaching

 

Lars Arnoldsen, CVP, Novo Nordisk

 

 

 

Executive coaching 1-1 eller for teams

Coaching for ledere og teams bevæger sig indenfor udviklingstrekanten, som vist ovenfor. Strategi, ledelse og lederenes personlige styrker og udfordringer hænger i høj grad sammen. Derfor er ledelsescoaching effektivt til at skabe resultater i virksomheden. Læs mere om coaching her.

Excecutive coach og forfatter, Josefine Campbell ( Cand. merc. kom), coacher topledere. I en ny bog zoomer hun ind på det problem, vi alle har, men som især er svært for ledere: at holde hjernen klar i uforudsete og problemfyldte situationer. I Josefines bog er der teknikker til at styre hjernen og sit temperament. Josefine har lært teknikkerne som firedobbelt danmarksmester i kampsporten Jiu jitsu. Fotograf: Andreas Vinther. Journalist: Susanne Tholstrup. Publiceringsdato: 151020. Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

Eecutive coach, ledelsescoaching, Er du lar eller kapret

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.