Josefine Campbells executive coaching kan både tilbydes til virksomheder og enkeltpersoner. Men Josefine coacher mest på Director niveau og op, for store globale virksomheder, såsom Novo Nordisk og Carlsberg.

Strategi, ledelse og lederens personlige styrker og udfordringer hænger i høj grad sammen. Derfor er ledelsescoaching effektivt til at skabe resultater i virksomheden. Desuden har Josefine interkulturelle kompetencer til at coache hvilken som helst nationalitet i en given kultur.

Jeg er meget taknemmelig for det jeg fik, og det har hjulpet mig til mere klarhed omkring de muligheder jeg har, samt hvad jeg egentlig føler for det. Så det har hjulpet mig med at forfølge nogle ting med mere fokus, og sætte andre ned i prioritet.

David Gram, Senior Innovation Director, LEGO Group

Læs flere referencer her. 

Som Exec. coach arbejder Josefine Campbell med at bygge på de styrker, du allerede har. Efter en session skulle du gerne have det godt, være mere klar i hovedet, og klædt på til at håndtere de udfordringer, du står over for som leder. Josefine Campbell praktiserer en kombination af pragmatisk coaching og rådgivning kombineret med mentaltræning og strategisk tænkning.

Sessionen bliver altid tilpasset til dig, dit arbejde og de udfordringer, du står overfor. Du sætter agendaen, og vi taler derfor om det, der er dig på sinde. Josefine Campbell støtter og udfordrer dig i et trygt og fortroligt rum.

Executive Coaching Tilgang

    • Udgangspunkt i de udfordringer du har.
    • Praktisk tilgang til coaching så der hurtigt kan komme nogle reelle resultater, og du kan få et udbytte af coachingen.
    • Coaching med ekspertise indenfor innovation, ledelse, forretningsudvikling, vækst, balance og stress. Derfor får ikke alene coaching, men også ekspertise og rådgivning.
  • Coaching tilbydes  både online og offline, så vi behøver ikke at være i samme by for at arbejde sammen.

Comments are closed.