I videoen her ser du et udpluk af, hvad du kan forvente at høre om på min YouTube kanal inPowerTV med Josefine Campbell. Abbonnér hvis du vil have mere. Det er gratis. Min blog på siden her er til ledere, der gerne vil være på forkant med fremtidens ledelse. Ud over at skrive, så underviser og coacher jeg ledere.

Fremtiden er allerede her,  den er bare uligt distribueret

William Gibson, forfatter

Netop i dag hvor alt går så hurtigt og verden forandres, står man som leder ved at have taget hul på fremtiden. Det er ikke alt sammen rocket science. Fremtidens ledelse handler i høj grad om people management; om at lytte, have selvindsigt og motivere. Når computere og algoritmer vil overtage en del af vores ledelsesopgaver, er det netop de unikke menneskelige kvaliteter som empati og kreativitet, der adskiller de mennesker, som kan skabe værdi, fra de mennesker som ikke kan.

Min vision er, at virksomheder skaber langsitet værdi, at alle ledere har et klart sind – og du vågner op med energi hver morgen.

I dag står vi på et sted i menneskets udvikling, hvor vi endnu ikke er i sync med teknologien omkring os, og verdenen forandrer sig hastigt. Øget bevidsthed om hvordan man bruger sin egen og andres energi, kan skabe mærkbare resultater og en positiv forandring.

Derfor er fremtidens ledere, ledere der kender dem selv og ved, hvordan man økonomiserer med den mental kapacitet hos dem selv og deres medarbejdere. De giver gode rammer for at de selv og deres medarbejdere, kan optimere deres naturlige energiniveau.

Min mission er at gøre det nemt og interessant at være en god leder og blive mere effektiv. Ikke ved at styre sin tid, men ved at styre sit energiniveau, sine tanker og sin indre styrke.

Læs mere om coaching her.

Skriv dig op på min mailingliste her, hvis du gerne vil holdes opdateret, have invitationer og mere gratis inspiration.

Comments are closed.