Kom vinterdepression til liv og få mere energi

Energiniveauet er afgørende for kvaliteten i både dit privat og arbejdsliv. Så det er en vigtig faktor i forhold til hvor godt du performer og udvikler dig. Ligegyldig om du er leder eller medarbejder.  Videoen giver 5 råd til dig, der mangler energi eller er udsat for vinterdepression i vinterhalvåret.

Februar er en af de måneder hvor mange er syge og trætte. Så er det svært at være en optimal version af sig selv. Det går hårdt ud over produktiviteten på arbejdspladsen, og kan også øge konfliktniveauet mellem medarbejderne. For nogen er vinteren så hård at komme igennem at de får en vinterdepression.

De 5 praktiske råd kan ikke løse alt, men de kan give dig lidt mere overskud. Så du også er en leder eller kollega med overskud i de mørke måneder.

Hvis du mangler lidt energi, så prøv bare at gør en af dem – og se om det ikke gør en forskel. Tryk på videoen, for at se den.

Jeg holder foredrag, coacher, rådgiver og underviser. Min mission er at gøre mennesker og virksomheder mere agile. Blandt andet så de er bedre i stand til at håndtere innovation, ny teknologi, stress og forandring.

Hvis du gerne vil opdateres, når jeg poster nye artikler og videoer, så skriv dig op på min mailingliste her. Din mail deles ikke med nogen, og det har fordele at være på listen.

Comments are closed.